VISION

Vi vill bli Sveriges mest värdeskapande teknikkonsult

TH Konsult bedriver projekteringsverksamhet inom byggnadskonstruktion. Vi utför också entreprenadbesiktningar. Vi arbetar med bostäder, kontorslokaler, skolor, vårdanläggningar, affärslokaler och industrilokaler.

TH Konsult startades redan 1956, då under namnet Thalen och Hällerstam Ingenjörsfirma. Sedan sommaren 2017 är TH Konsult en del av Geosigmakoncernen, och även ett systerbolag till KE Gruppen som också är verksamma inom byggnadskonstruktion.

Vi är ett sammansvetsat gäng och har tillsammans bred erfarenhet och kompetens inom vårt verksamhetsområde. Vi har stort kunnande i såväl traditionellt konstruktionsarbete som i nya tekniker.

Vi är, tillsammans med KE gruppen, 42 konstruktörer. Vi finns på två kontor, ett i Norrtull och ett i Västberga Allé. TH konsult och KE gruppen har koordinerade arbetssätt och vi samarbetar i många projekt.

Vi använder idag Revit, Tekla och Autocad för projektering och modellering samt Strusoft och FEM-Design för beräkning.

Vi utför också entreprenadbesiktningar, framför allt inom Mälardalsområdet men kan vid behov utöka vårt upptagningsområde.

Vi är tillsammans med systerbolagen KE gruppen och Geosigma teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom byggnadskonstruktion, anläggningskonstruktion, miljö, vatten, berg, mark, gata och VA samt entreprenadbesiktning.

Till våra värderingar hör tron på att vi skapar mer värde tillsammans, att vi alltid levererar och att vi hela tiden siktar framåt.

Läs mer om varför du skall anlita oss »

VÅR AFFÄRSIDÈ

Vi skapar möjligheter ur begränsningar genom kunskapsdjup, passion och pedagogik.

    MÅL

    Nöjda kunder och medarbetare

    Vi på TH Konsult, tillsammans med systerbolagen inom Geosigma, är övertygade om att nöjda kunder och medarbetare är en förutsättning för framgång och tillväxt. Hela Geosigmas mål är 300 mkr omsättning, 10% rörelsemarginal och 250 anställda. Vi siktar på att nå dem under 2019.